Compania “Djofra-M” a fost fondata in 2012 si in citeva luni, a reusit sa implementeze si sa dezvolte un proces tehnologic si un sistem de management eficient, care i-a permis sa devina unul din cei mai mari producatori si exportatori de plasa din fibre de sticla din Republica Moldova.

Fluxul continuu de investitii in cele mai performante tehnologii si echipamente de producere, permit “Djofra-M” realizarea intregului ciclu tehnologic cu propriile forte, incepind de la etapa de urzire a firelor din sticla, urmata de procesul de tesere, si pina la ambalarea finala a produsului finit conform preferintelor clientilor nostri. Actual, capacitatea de productie a companiei constituie circa 60 000 000 m2 anual de material tesut din fibre de sticla cu certificare corespunzator standardelor de calitate.

Materia prima, utilizata in procesul de productie, este achizitionata de la cei mai buni producatori. Managementul calitatii implementat la companie permite asigurarea unui nivel inalt al caracteristicilor productiei finite, fapt, care este confirmat atit prin certificate nationale, cit si internationale. Productia “Djofra-M” corespunde cerintelor de calitate ale standardului european ETAG 004, compania fiind detinator al certificatelor de corespundere eliberate de laboratorulul de certificare european ETA. Fiecare livrare in adresa clientilor nostri este insotita de intregul pachet de documente si certificate necesare, inclusiv EURO 1.

Punctul forte, cu care ne mandrim, il reprezinta o combinatie eficienta a personalul de inalta calificare si a echipamentelor si tehnologiilor moderne, care permit asigurarea procesului tehnologic fara efecte negative asupra mediului inconjurator.
Gama de produse oferita de companie este prezentata de urmatoarele articole: plasa din fibre de sticla, benzi autoadezive din fibre de sticla, cornieri din PVC si aluminiu cu plasa din fibre de sticla, rulouri din material netesut din fibre de sticla cu functii de termoizolare, tuburi din carton, materiale compozite.

O facilitate pentru partenerii nostri si un punct de incredere in plus in favoarea “Djofra-M” il reprezinta amplasarea fizica a tuturor subdiviziunilor organizatiei pe teritoriul Zonei Economice Libere “Expo-Business-Chisinau”. Aceasta presupune existenta postului vamal pe teritoriul zonei antreprenoriale, care asigura transparenta tuturor operatiunilor legate de fluxul material al agentilor economici rezidenti, organizarea controlului vamal si perfectarea operativa a documentelor de import/export.

MISIUNEA COMPANIEI

Misiunea companiei “Djofra-M” – sa asiguram clientilor nostri un parteneriat de incredere, durabil si corect, care le va permite sa-si dezvolte afacerea in conditii sigure si prognozabile. Managementul calitatii, logistica, furnizori de incredere, personalul calificat si echipamentele moderne,sunt instrumentele care ne permit sa asiguram producerea si livrarea marfurilor de cea mai inalta calitate pentru clientii nostri.

REALIZARILE NOASTRE

Produsele companiei “Djofra-M”, au fost apreciate nu doar pe piata interna, cit si pe cea externa, devenind concurentiale la nivel european. Astazi livrarile in zona UE depasesc 90% din livrarile totale ale intreprinderii, dar faptul care ne face sa ne mandrim cel mai mult, este ca unii din ei ne sunt fideli chiar de la inceputul activitatii noastre, motiv pentru care le suntem recunoscatori si speram ca parteneriatele atit cu clientii vechi, cit si cu cei noi, sa fie si in continuare durabile si reciproc avantajoase.

PERSONAL CALIFICAT

Automated production

GAMA LARGĂ DE PRODUSE